Nikon D500 DSLR Body - Tweedehands
Nikon D500 DSLR Body - Tweedehands
647,-

Nikon D500 DSLR Body - Tweedehands

Geen reviews
| #3362739
Camera met lichte gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Met de camera zijn minder dan 150.000 foto's gemaakt. Inclusief minimaal een bodydop, accu, lader, draagriem.
Lees meer
647,-
Woensdag gratis in huis
Of betaal 215,67 in
Let op! Geld lenen kost geld

Acties en services bij dit product

Tot 1 jaar garantie!

Profiteer van één jaar garantie op tweedehands producten en demomodellen bij Cameranu! Op tweedehands analoge camera's ontvang je 3 maanden garantie.
Meer informatie

Productinformatie

Minimaal inbegrepen

Bodydop, accu, lader en draagriem

Tweedehands camera met lichte gebruikssporen - technisch geheel in orde

Nikon D500 DSLR Body - Tweeehands

De Nikon D500 is het vlaggenschip van Nikon spiegelreflexcamera's met een APS-C sensor. De robuuste en compacte camera beschikt over een 20.9 megapixel CMOS sensor en Expeed 5 beeldprocessor met een groot ISO-bereik van 100-51200 en een continu-opnamesnelheid van maar liefst 10 beelden per seconde. Daarbij beschikt de camera over een zeer nauwkeurig 153-punts autofocussysteem.

De belangrijkste hoogtepunten van de Nikon D500:

  • 20.1 megapixel APS-C sensor
  • Expeed 5 beeldprocessor
  • AF-systeem met 153 scherpstelpunten
  • 4K/UHD video-opnames tot een half uur lang
  • Burst van 10bps met buffer voor 200 NEF-beelden
  • ISO-bereik van 100-51200 uitbreidbaar tot 1.640.000

Snel en lichtsterk

Door de lichtsterke sensor en snelle processor maakt de D500 geweldige opnames met optimale helderheid, minimale ruis en geleidelijke kleurgradaties. Het ISO-bereik van 100-51200 is nog uitgebreider in te stellen tot een quivalent van 50-1.640.000. Op volle resolutie leg je tot wel tien beelden per seconde vast en in de stille modus drie. Met de uitgebreide buffer schiet je maar liefst 200 opeenvolgende NEF-beelden, oftewel 20 seconden. 

Multi-CAM 20k Autofocussysteem

Het geavanceerde Multi-CAM 20k autofocussysteem biedt wel 153 fasedetectiepunten, inclusief 99 kruissensoren voor snelle prestaties en zeer nauwkeurige tracking-mogelijkheden. De fasedetectiepunten werken uitstekend op een diafragma van f/5.6 of groter, waardoor de D500 uitstekend geschikt voor gebruik met telelenzen. De snelle scherpstelmotor is ideaal voor het vastleggen van bewegende onderwerpen.

4K video-opnames

De D500 is uitgerust met uitstekende video-mogelijkheden. 4K/UHD filmen doe je tot maximaal 30fps en tot wel 60fps in full HD. Tijdens het filmen behoud je volledige handmatige controle over de sluitersnelheid en ISO-instellingen. Door zebra toe te passen beschikt je over extra hulpmiddelen om overbelichting tegen te gaan. Daarnaast stel je met de Nikon D500 eenvoudig Picture Controle profielen in en pas je tone curves aan. Bij full HD- en HD-opnames heb je voordeel van elektronische vibratie reductie (EVR), die trillingen over 3 assen sterk vermindert.

Gebruiksvriendelijk, stof- en spatwaterdicht

De D500 van Nikon is voorzien van een 3.2" kantelbaar touchscreen LCD display met een resolutie van 2.36 miljoen pixels. De duurzame magnesium behuizing is dankzij de diverse afdichtingen spatwater- en stofdicht waardoor de camera onder diverse gure omstandigheden in te zetten is. De DSLR is compatibel met i-DDL en de geavanceerde flitssturing met radiobesturing. 

Uitgebreide connectiviteit

De Nikon D500 is uitgerust met een HDMI-poort, waarmee je ongecomprimeerde 4:2:2 8-bits beelden op een externe recorder opneemt. Bij het gebruik van een externe recorder is het LCD display gewoon beschikbaar. Audio neem je op met de ingebouwde stereomicrofoon of een externe microfoon middels de 3.5mm jack-aansluitng. De vernieuwde versie van SnapBridge geeft de camera de beschikking over wifi met NFC en energiezuinige bluetooth. Dit maakt het koppelen van smartapparaten aan de camera voor het delen van opnames zeer eenvoudig.

Kenmerken van de Nikon D500

  • 3.2" kantelbaar touchscreen LCD display
  • Maak 4K/UHD video-opnames met 30 frames per seconde
  • Compatibel met i-DDL/creatieve verlichtingssysteem
  • Met wifi- en NFC- en bluetooth connectiviteit
  • SD- en XQD-kaartsleuf aanwezig
  • Snapbridge verbinding tussen camera en smartapparaat

Awards

TIPA Award 2016

Minimaal inbegrepen

Bodydop, accu, lader en draagriem

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Nikon
Productlijn
Nikon D
Product serie
D500
Specifieke model
D500
Type camera
Spiegelreflexcamera