Camera cashbacks zomer 2018

Camera cashbacks zomer 2018

Door: Thijs Schouten | 21 mei 2018


Deze cashback deals zijn helaas afgelopen. Bekijk hier de actuele camera deals van nu.

Bekijk de actuele camera deals van nu

Cashback korting op camera's en lenzen!

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat veel promoties zijn op camera's en lenzen. Ideaal als je een nieuwe camera of lens zoekt voor jouw reis naar het buitenland! Verder zetten ook veel camerafabrikanten zogenaamde cashbacks (geld terug acties) in om je over te halen om nu een nieuwe camera of lens te kopen. Omdat er zoveel deals actief zijn heb ik een overzicht gemaakt waarin in de belangrijkste kenmerken benoem. Hopelijk helpt je dit in je zoektocht naar die nieuwe lens of camera. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Kijk dan eens bij mijn tips omtrent de Beste digitale camera's van 2018.

Nikon camera cashback 2018

Nikon heeft deze zomer een mooie cashback actie. Zo krijg je bij aanschaf van een geselecteerde camera tot wel €200 retour. En koop je een D500 + 16-80mm dan krijg je maar liefst €300 retour. De actie loopt van 26 mei tot en met 31 juli 2018 en je hebt binnen 6 tot 8 weken het bedrag op jouw rekening staan. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens de actiepagina via onderstaande button.

Bekijk de Nikon Cashback deals


Sony camera cashback 2018

Sony pakt deze zomer flink uit. Zo geven ze tot €1000 retour bij aanschaf van een Sony camera, lens, flitser of batterygrip. Koop je zelfs een Sony A7 of A9 in combinatie met een specifiek Sony GM objectief? Dan wordt de cashback zelf verdubbeld. De actie loopt van 26 april tot en met 29 juli 2018 en je hebt binnen 6 weken het bedrag op jouw rekening staan. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens de actiepagina via onderstaande button.

Bekijk de Sony Cashback deals


Canon camera cashback 2018

Canon heeft deze zomer een hele uitgebreide actie. Je krijgt namelijk tot €400 terug in geld of toto €500 terug als tegoed. Dit tegoed kan je vervolgens weer gebruiken op accessoires zoals accu's, lenzen of tassen. Heb je geen interesse in een tegoed? Dan kan je uiteraard voor een cashback kiezen die je binnen enkele weken op jouw bankrekening hebt staan. In de actie doet vrijwel iedere camera mee waardoor het heel interessant is om voor een nieuwe Canon camera te gaan. De actie loopt van 14 mei 2018 tot en met 31 juli 2018. Wil je meer over de actie weten? Klik dan eens op onderstaande button. Hiermee kom je op de actiepagina van Canon waar alles goed uitgelegd staat.

Bekijk de Canon Cashback deals


Fuji camera cashback 2018


Fuji heeft deze zomer meerdere promoties lopen. Zo krijg je bij aanschaf van een Fuji GFX €1300 retour. Maar omdat niet iedereen een camera van €7000 zoekt hebben ze gelukkig ook acties op de meer betaalbare modellen. 🙂 Zo krijg je tot €200 retour als je een Fuji camera of lens uit de Fujifilm X serie koopt. De actie loopt van 3 mei tot en met 2 juli 2018. Wil je meer weten? klik dan even op onderstaande button.

Bekijk de Fujifilm Cashback deals


Panasonic camera cashback 2018


Panasonic heeft in de zomer van 2018 twee grote cashback promoties lopen. De eerste is een cashback op de zeer populaire Panasonic TZ90 compactcamera. Koop jij tussen 1 mei en 30 juni 2018 deze compactcamera? Dan krijg je €30 retour op jouw bankrekening. Tip: ben je op zoek naar een goede en compacte camera voor op vakantie? Dan is dit echt een topper!

Naast de actie op de TZ90 heeft Panasonic ook een promotie lopen op zijn nieuwste systeemcamera, de Panasonic G9. Koop jij tussen 1 mei en 30 juni 2018 deze systeemcamera? Dan krijg je €100 retour. Koop je er ook een lens bij? Dan krijg je zelfs €200 retour! Wil je meer over deze actie weten? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk de Panasonic Cashback deals


Olympus camera cashback 2018


Olympus heeft net zoals Panasonic deze zomer twee promoties lopen. De eerste is dat je een gratis HLD-9 batterygrip krijgt bij aanschaf van een Olympus E-M1 Mark II systeemcamera ter waarde van €249. Zo'n grip is ideaal aangezien je één extra accu mee kan nemen waardoor je langer kan door fotograferen. Daarnaast heeft het grip koppen waardoor je in de portretstand bij de belangrijkste zaken kan. De tweede promotie is een cashback tot €200 op geselecteerde systeemcamera's zoals de E-M5 mark II. Beide acties lopen van 1 mei tot en met 31 juli 2018 en wil je meer weten? Klik dan even op onderstaande button.

Bekijk de Olympus Cashback deals


Tamron lenzen cashback 2018

Tamron viert de zomer van 2018 met een cashback op vier geselecteerde lenzen. Het betreft Tamron's nieuwste modellen, namelijk de Tamron 10-24mm, Tamron 18-400, Tamron 24-70 en de Tamron 100-400. Koop jij tussen 10 mei en 31 augustus 2018 een van deze lenzen? Dan krijg je €100 terug gestort op jouw rekening. Wil je meer weten? Bekijk dan de actiepagina middels onderstaande knop.

Bekijk de Tamron Cashback deals


Sigma lenzen cashback 2018

Sigma heeft deze zomer een cashback actie lopen waarbij je tot €100 retour krijgt. Welk bedrag je terug krijgt is afhankelijk van de lens die je koopt. De promotie loopt van 21 maart tot en met 24 juni 2018 en in totaal doen er 6 lenzen met de actie mee. Wil jij precies zien welke lenzen dit zijn? Check dan de speciale actiepagina via onderstaande button.

Bekijk de Sigma Cashback deals


Nog veel meer camera aanbiedingen

Naast bovenstaande cashbacks zijn er op dit moment nog veel meer camera aanbiedingen actief. Denk aan extra promoties van merken als Sony, Olympus en Panasonic. Wil je een compleet overzicht hebben met al deze acties? Neem dan eens een kijkje op de website van CameraNu.nl. Zij hebben dit namelijk netjes op een rijtje staan. Heb je vragen of heb ik wat gemist? Laat dan hieronder een reactie achter.

0 0 Stemmen
Aantal sterren
Aanmelden
Bericht van

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten