CameraNU


Door: Thijs Schouten
Laatste update: 14 September 2023

Wat voor fotowinkel is CameraNu?

CameraNU is één van de grootste (online) fotowinkels van Nederland. De eerste winkel werd in 2003 geopend in Urk, maar inmiddels zijn er 5 winkels en is deze fotowinkel online één van de grootste spelers. Camera NU rich zich volledig op fotografie en videografie en heeft meer dan 40.000 artikelen in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar je eerste camera, of een vervanger voor jouw professionele camera? Bij CameraNu.nl ben je aan het juiste adres! Naast de verkoop van fotoapparatuur kan je bij cameranu ook terecht voor workshops, lezingen en evenementen. Voor een compleet overzicht kan je het beste kijken op CameraNU.nl.

De 5 zaken die ik zelf fijn vind aan CameraNU

Zelf kom ik al jaren bij CameraNU.nl en bestel ik vrijwel iedere maand iets via hun webshop. Hieronder de redenen waarom ik er graag bestel:

Heel ruim aanbod, ik heb nog nooit gehad dat ze iets niet hadden wat ik nodig had
Personeel met verstand van en ervaring in fotografie
Snelle levertijd (vandaag besteld, morgen in huis)
Flinke voorraad van tweedehands camera's en lenzen met garantie
Leuk blog met tips en nieuws

Bekijk de website van CameraNU.nl

Actuele aanbiedingen bij CameraNU

Bij CameraNU vind je wekelijks mooie aanbiedingen en cashbacks. Hieronder vind je een directe link naar actuele aanbiedingen:

Occasions bij CameraNU

CameraNU heeft een flink aanbod aan tweedehands camera's en lenzen. Deze worden allemaal uitgebreid gecontroleerd voordat ze de verkoop in gaan. Hierdoor is het ook mogelijk is om de apparatuur op afstand (bv via hun webshop te kopen. Daarnaast geeft Camera Nu standaard 1 jaar garantie op alle tweedehands camera’s waardoor je geen onnodige risico’s loopt. Ruil je graag een camera of lens in? Ook dit is mogelijk, je kan hiervoor het beste naar een van de vijf winkels gaan.

Fotocursussen bij CameraNu

Bij CameraNU kan je ook voor cursussen en workshops terecht. Per winkel is er een uitgebreid aanbod van cursussen variërend voor beginners tot en met expert workshops. Denk bijvoorbeeld aan de cursus ‘Leer fotograferen' of de workshop ‘Editen in Adobe Premiere Pro'. Voor deze cursussen en workshops rekent Camera NU een schappelijke prijs. Bekijk hier alle CameraNU fotocursussen.

CameraNU openingstijden

CameraNU heeft vijf winkels met verschillende openingstijden. De grootste winkel zit in Urk (Het Spijk 8 8321 WT Urk) en je kan er gratis parkeren. De openingstijden van deze winkel vind je hieronder, de webshop is uiteraard 24/7 open en vandaag voor 23:59 besteld is morgen in huis.

Dag Openingstijden
Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten

CameraNU Urk

Het Spijk 8
8321 WT Urk
www.cameraNU.nl