Over Thijs Schouten FotografieWie is Thijs?

Thijs Schouten, 35 jaar, woonachtig in Hoevelaken. Al meer dan 10 jaar actief met fotografie en als kind ook altijd een camera in zijn handen gehad. Fotografie is (naast zijn vrouw en twee dochters) zijn grote passie en op deze website vind je veel van zijn fotowerk. Maar aangezien Thijs ook graag uitleg geeft over fotografie, vind je op deze website veel productreviews, fotografie tips, nieuwsberichten en fotografie artikelen. Verder is Thijs gastblogger bij diverse websites zoals Photofacts en CameraNu.

Naast fotografie

Ik heb jaren gewerkt voor Coolblue en Kaspersky Lab. Inmiddels werk ik alweer een paar jaar voor Intergamma (formules: Karwei en Gamma) waar ik verantwoordelijk ben voor de groei van onze digitale kanalen.

Apparatuur

In de afgelopen jaren heb ik heel wat apparatuur verzameld. Momenteel fotografeer ik met Canon camera's, Canon lenzen en Irix lenzen. Daarnaast ben ik een groot fan van F-stop backpacks en Gitzo statieven.

Vragen?

Heb je interesse in één of meerdere van mijn foto's? Neem dan een kijkje in mijn shop. Wil je mij inhuren voor een opdracht of voor het maken van productfoto's? Neem dan gerust contact met mij op. Wil je graag op de hoogte blijven van mijn werk? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg mij op Instagram.