Kamera Express


Door: Thijs Schouten
Laatste update: 19 mei 2024

Wat voor camera winkel is Kamera Express?

Kamera Express is de grootste winkelketen in Nederland op het gebied van fotografie en videografie. Met dertien winkels en een online webshop kunnen ze je alles bieden wat je zoekt. In de afgelopen jaren heeft Kamera-Express het winkelnetwerk flink uitgebreid door onder andere de overname van Foto Klein en Foto Konijnenberg. En… zitten ze zelfs in België, Duitsland en Luxemburg! Doordat het assortiment zeer breed is kan Kamera-express zowel de beginnende fotograaf als de professional goed helpen. Ik bestel er met regelmaat apparatuur dat ik nodig heb. En met ruim 42.000 artikelen weet ik zeker dat ook jij hier zal slagen.

Naar de website van Kamera-Express

De 5 zaken die ik zelf fijn vind aan Kamera-Express

Ik bestel al jaren online bij kamera-express en kwam toen ik nog in Rotterdam woonde veel in de winkel. Vooral de winkel in Capelle is een echte snoepwinkel voor iedere fotograaf. 😉 Hieronder de redenen waarom ik graag bij Kamera-express kom:

5 jaar garantie op veel artikelen
Met 42.000 artikelen in het assortiment kunnen ze echt alles leveren
Deskundig advies in de winkels
Ruim aanbod tweedehands camera's en lenzen
Een uitgebreide Kamera Express Academy waar je veel kan leren over fotografie met ruim 30 gratis cursussen

Bekijk het assortiment van Kamera-Express

Actuele aanbiedingen bij Kamera express

Bij Kamera express vind je wekelijks scherpe aanbiedingen op camera's en lenzen. Hieronder vind je een directe link naar actuele aanbiedingen:

Occasions bij Kamera-express

Kamera-express heeft een flink aanbod aan occasion camera's en lenzen. Maandelijks komen er tot wel 500 camera’s bij Kamera-Express binnen die allemaal worden nagekeken. Daarnaast geeft Kamera-Express tot wel 24 maanden garantie op camera’s waardoor je met een gerust hart een tweedehands camera kan aanschaffen. Wil je graag je oude camera inruilen? Ook dit is mogelijk omdat ze goede prijzen geven voor jouw oude apparatuur.

Bekijk alle occasions

Fotocursussen bij de Kamera Express Academy

Wil jij je fotografie kennis bijspijkeren? Neem dan eens een kijkje bij de Kamera Express Academy. Hier heb je een ruim aanbod aan cursussen en workshops. Of je nu een beginner bent, of een professional die graag kennis wil bijspijkeren, bij de academy is de kans groot dat je slaagt! En het mooie is dat Kamera Express ruim 30 van deze cursussen anno 2022 kosteloos aanbiedt! Of jij nu een basiscursus of een masterclass wilt doen. Bij Kamera Express kan jij gratis en voor niks jouw kennis verder ontwikkelen!

Bekijk alle cursussen

Kamera Express openingstijden

Kamera Express heeft dertien winkels met verschillende openingstijden. Alle winkels zijn 6 dagen per week geopend en bijna alle Kamera Express super stores zijn zelfs op zondag open (Den Haag en Den Bosch uitgezonderd). De overkoepelde openingstijden van de winkels vind je hieronder, de webshop is altijd open en als je voor 23:59 besteld heb je de producten morgen al in huis. Heb je het echt snel nodig? Dan kan kan je ook kiezen voor de ‘Vandaag nog in huis' service. Hiervoor betaal je een kleine vergoeding (5 euro op moment van schrijven), maar dan heb je wel voor 12:30 besteld vandaag nog in huis!

Naar de kamera-express webshop

Dag Openingstijden
Maandag 09:30 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00

Kamera-Express Superstore

Rietbaan 5
2908 LP Capelle aan den IJssel
www.kamera-express.nl


Alle Kamera Express winkels

 • Kamera Express Amsterdam
 • Kamera Express Arnhem
 • Kamera Express Breda
 • Kamera Express Den Haag
 • Kamera Express Eindhoven
 • Kamera Express Groningen
 • Kamera Express Haarlem
 • Kamera Express Leeuwarden
 • Kamera Express Maastricht
 • Kamera Express Rotterdam
 • Kamera Express Utrecht
 • Kamera Express Zwolle