Nikon zomer kassakorting 2021

Door: Thijs Schouten | Laatste update: 28 mei 2021Bekijk alle deelnemende artikelen


De Nikon zomer kassakorting promotie van 2021 is er weer!

In de zomer van 2021 heeft Nikon een speciale kassakorting actie opgetuigd met daarin korting oplopend tot wel €200 op Nikon Z systeemcamera's en ook Nikon Zobjectieven. En koop je een camera plus lens, dan kan de kassakorting oplopen tot maar liefst €400! Het fijne aan de actie is dat je korting direct verwerkt zit in de prijs, je hoeft dus geen bonnetjes en dergelijke op te sturen. Oftewel, ben jij op zoek naar een nieuwe Nikon camera of Nikon lens? Dan is dit je moment! Je hebt tot en met 19 juli 2021 de tijd om je keuze te maken, daarna is de actie helaas afgelopen. Welke camera's en lenzen hieraan meedoen zie je in onderstaande overzichten.

Deelnemende Nikon Z systeemcamera's

Camera Kassakorting
Nikon Z50 Tot €150
Nikon Z5 Tot €300
Nikon Z6 II Tot €400
Nikon Z7 Tot €400
Nikon Z7 II Tot €400

Tot wanneer loopt deze Nikon zomer kassakorting actie?

De Nikon zomer kassakorting loopt van 14 mei 2021 tot en met 19 juli 2021. De korting is direct verwerkt in de prijs dus doe er je voordeel mee!

Hoe claim ik mijn Nikon zomer kassakorting?

Koop een van de deelnemende camera's of lenzen bij een van de deelnemende winkels, zoals CameraNu.nl, Coolblue, Cameraland of Kamera-Express. De korting zit direct in de verkoopprijs verwerkt dus je profiteert direct van de korting.

Meer informatie?

Wil je nog meer over deze actie weten? Of wil je zien welke lenzen er nog meer met deze actie meedoen? Check dan de websites van CameraNu.nl, Coolblue, Cameraland of Kamera-Express.

0 0 Stemmen
Aantal sterren
0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten