Opdrachten


Mijn foto's in opdracht gemaakt

Op deze pagina staan verschillende foto's welke ik in opdracht heb uitgevoerd. Indien je mij wil inhuren voor een opdracht, neem dan even contact met mij op.


GAMMA Racing Days

Gamma racing days

Voor GAMMA maak ik sinds 2014 foto's tijdens het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa, de GAMMA Racing days! Het evenement vindt plaats op het TT cicuit van Assen en ik ben hier met een geel fotohesje langs de baan te vinden. Wil je mijn foto's zien? Bekijk dan mijn portfolio van 2014 en 2015. Wil je meer informatie over de de GAMMA racing days, of wil je hier zelf (gratis) naar toe als bezoeker? Neem dan een kijkje op gammaracingday.nl.


Coolbook

Voor Coolblue, een van Nederlands grootste online retailers, heb ik foto's gemaakt voor een cultuurboek genaamd ‘Coolbook'. In dit boek legt Coolblue uit wat voor bedrijf zij is en hoe de bedrijfscultuur in elkaar zit. Om de daden woorden met beelden te ondersteunen, heb ik in opdracht van Coolblue vrijwel alle foto's voor dit boek gemaakt. Klik op de onderstaande afbeelding om het Coolbook te openen in pdf formaat. Let wel, het kan even duren voordat hij geheel geopend is aangezien het een groot bestand betreft.


Photoshoot: Daan & Rianne

Om de ouders van Daan en Rianne te verrassen heb ik een photoshoot met deze broer en zus gedaan. Klik op de afbeelding hiernaast om een aantal foto's van deze shoot te zien.


Hoda Wonen

In opdracht van Hoda Wonen, een interieur specialist in Midden Nederland, heb ik een aantal foto's gemaakt voor de website. Kijk op www.hodawonen.nl voor mijn foto's en meer informatie over dit bedrijf.


Kaft proefschrift Maaike Oosterveer

Voor het proefschrift van Maaike Oosterveer over “Control of Metabolic Flux by Nutrient Sensors” heb ik foto's gemaakt. Mijn foto's zijn voor zowel de voorkant, inlay, als de boekenlegger gebruikt. Onderstaand is het resultaat van mijn werk terug te vinden.


Archief Eemland: 25×2!x033

Met leden van Fotokring Eemland, de fotoclub waar ik actief lid ben, hebben wij meegewerkt aan het 25×2!x033 project van Archief Eemland. Het doel van dit project was om van oude foto's, een hedendaagse opname te maken. Mijn foto, van de varkensmarkt in Amersfoort, is terug te vinden op de website van Archief Eemland. Op deze site kan je een schuif verplaatsen waardoor je van oud naar nieuw gaat.


Fotoshoot Copier B.V.

Voor een project van de Erasmus Universiteit heb ik foto's gemaakt van het bedrijf Copier BV. Dit bedrijf is een specialist in het ontwerpen en bouwen van staalproducten zoals bruggen en machines. De gemaakte foto's werden gebruikt voor een verslag waarin studenten van de Erasmus Universiteit Copier BV adviseert om standaardisatie binnen het bedrijf te optimaliseren.


Fotoshoot landelijk projectteam ICD-10

In opdracht van het landelijke projectteam ICD-10 (International Classification of Diseases) heb ik een fotoshoot gedaan met het projectteam. De foto's werden gebruikt voor de nieuwsbrief van het project welke verspreid wordt naar alle ziekenhuizen in Nederland.


Fotoshoot AIESEC alumni event 2010

In opdracht van AIESEC Nederland heb ik foto's gemaakt van het AIESEC alumni event 2010 te Amsterdam. Het betrof hier groeps- en impressie foto's.