Opdrachten


Mijn foto's in opdracht gemaakt

Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van opdrachten die ik heb uitgevoerd.


Intergamma website

Voor Intergamma, de overkoepelende organisatie achter GAMMA en KARWEI, heb ik alle foto's gemaakt voor de website en interne communicatie uitingen. Denk hierbij aan foto's van medewerkers, het gebouw en momenten waarop medewerkers aan het werk zijn.


GAMMA Racing Days

Voor GAMMA maak ik sinds 2014 foto's tijdens het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa, de GAMMA Racing days! Het evenement vindt plaats op het TT circuit van Assen en ik ben hier met een geel fotohesje langs de baan te vinden. Wil je mijn foto's zien? Bekijk dan mijn portfolio van 2014 en 2015.


Coolbook

Voor Coolblue, een van Nederlands grootste online retailers, heb ik foto's gemaakt voor een cultuurboek genaamd ‘Coolbook'. In dit boek legt Coolblue uit wat voor bedrijf zij is en hoe de bedrijfscultuur in elkaar zit. Om de daden woorden met beelden te ondersteunen, heb ik in opdracht van Coolblue vrijwel alle foto's voor dit boek gemaakt. Klik op de onderstaande afbeelding om het Coolbook te openen in pdf formaat. Let wel, het kan even duren voordat hij geheel geopend is aangezien het een groot bestand betreft.