Coolblue


Wie is Coolblue?

Coolblue is een Nederlandse (online) retailer gespecialiseerd in de verkoop van elektronica (smartphones, laptops, camera's en nog veel meer), woon-artikelen, speelgoed, sport-artikelen en nog veel meer. In 1999 is het bedrijf opgericht door drie studenten met de webshop mp3man.nl en inmiddels hebben ze meer dan 200 webshops en 7 fysieke winkels (in Nederland en België). Zelf heb ik ruim 6 jaar met plezier voor ze gewerkt (inkoper, productmanager en business unit manager) en ben steeds een tevreden klant (koop er nog te vaak spullen). Voor 23:59 besteld is namelijk de volgende dag in huis. En dat met gratis verzending! En is het artikel dat je gekocht hebt niet goed? Dan kan je hem zonder pardon terugsturen en ze doen dan niet moeilijk. Daarnaast hebben ze scherpe prijzen en met regelmaat wel een actiecode. Ik kan je deze winkel dan ook van harte aanbevelen. 🙂

thijs schouten coolblue

Wil je alles over Coolblue weten?

Lees dan het ‘ Coolbook'! In dit boek legt Coolblue uit wat voor bedrijf zij is en hoe de bedrijfscultuur in elkaar zit. Om de daden woorden met beelden te ondersteunen, heb ik in opdracht van Coolblue vrijwel alle foto's voor dit boek gemaakt. Klik op de afbeelding hiernaast om het Coolbook te openen in pdf formaat. Let wel, het kan even duren voordat hij geheel geopend is aangezien het een groot bestand is.

Shoppen bij Coolblue

Bij Coolblue kan je met een gerust hart shoppen. Ze hebben scherpe prijzen en leveren erg snel. Soms hebben ze ook leuke acties met een speciale actiecode. Klik op onderstaande button om direct naar de website van Coolblue te gaan.

Shop bij Coolblue