Sigma cashback 2020


Bekijk alle deelnemende artikelen


De Sigma spring savers cashback van 2020 is er weer!

In de zomer van 2020 heeft Sigma weer een lichtsterke actie opgetuigd. Zo krijg je tot maar liefst €150 cashback op geselecteerde objectieven. De cashback is geldig op 6 lichtsterke Sigma lenzen die je vervolgens kan gebruiken op jouw Canon, Nikon, Sony of Pentax camera. Denk bijvoorbeeld aan de zeer populaire Sigma 50mm f/1.4 wat een geweldige portretlens is. In onderstaand overzicht heb ik alle lenzen op een rijtje gezet zodat je precies ziet welke lenzen er mee doen, en hoe hoog de cashback is.

Tot wanneer loopt deze Sigma cashback?

De Sigma 2020 cashback loopt van 15 juli 2020 tot en met 30 september 2020. Je hebt vervolgens tot 31 oktober 2020 om je cashback te claimen. Claim je het later? Dan heb je helaas geen recht meer op de cashback.

Hoe claim ik mijn Sigma cashback?

Koop een van de deelnemende Sigma lenzen en registreer jouw aankoop op de speciale Sigma actiepagina. Na je registratie krijg je bij een cashback automatisch op je rekening gestort.

Meer informatie?

Wil je nog meer over deze actie weten? Check dan eens de websites van CameraNu.nl. Hier staan alle lenzen op vermeld met meer informatie en alle specificaties.

0 0 Stemmen
Aantal sterren

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten