Sigma cashback 2022


Bekijk alle deelnemende artikelen


De Sigma najaar cashback van 2022 is er weer!

In het najaar van 2022 heeft Sigma weer een lichtsterke actie opgetuigd. Zo krijg je tot maar liefst €200 cashback op geselecteerde objectieven voor Sony E-mount systeemcamera's en Leica & Panasonic L-mount systeemcamera's. In totaal zijn er 6 lichtsterke Sigma objectieven geselecteerd. Denk bijvoorbeeld aan de zeer scherpe Sigma 85mm f/1.4 portretlens of de zeer populaire Sigma 150-600mm DG DN OS S telelens. In onderstaand overzicht heb ik alle lenzen op een rijtje gezet zodat je precies ziet welke lenzen er mee doen, en hoe hoog de cashback is. Maar let op, de cashback loopt tot en met 30 november 2022, dus wees er op tijd bij!

Tot wanneer loopt deze Sigma cashback?

De Sigma 2022 cashback loopt van 1 oktober 2022 tot en met 30 november 2022. Je hebt vervolgens tot 31 december 2022 om je cashback te claimen. Claim je het later? Dan heb je helaas geen recht meer op de cashback.

Hoe claim ik mijn Sigma cashback?

Koop een van de deelnemende Sigma lenzen en registreer jouw aankoop op de speciale Sigma actiepagina. Na je registratie krijg je bij een cashback automatisch op je rekening gestort.

Meer informatie?

Wil je nog meer over deze actie weten? Check dan eens de websites van CameraNu.nl. Hier staan alle lenzen op vermeld met meer informatie en alle specificaties.

0 0 Stemmen
Aantal sterren

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten