Editorial Policy


Alles wat je op mijn website, www.thijsschouten.com, leest is door mijzelf (Thijs Schouten) geschreven. Ik heb deze website gemaakt om al mijn kennis omtrent fotografie te delen. In deze editorial policy leg ik uit hoe ik te werk ga bij het schrijven van mijn artikelen en blogposts.

Authenticiteit en Integriteit: Alles wat je hier leest, is met zorg en aandacht voor detail geschreven. Ik beloof je dat mijn content altijd authentiek en origineel is, en vrij van plagiaat. Integriteit is voor mij van groot belang, en ik streef ernaar om betrouwbare en nauwkeurige informatie te delen.

Kwaliteit en Relevantie: Mijn doel is om content van hoge kwaliteit te leveren die relevant en waardevol is voor jou, of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt met fotografie. Ik bespreek een breed scala aan onderwerpen, van camera reviews en fotografietechnieken tot tips en trends in de fotografiewereld.

Onafhankelijkheid: Ik sta open voor samenwerkingen en partnerschappen, maar mijn content blijft altijd onafhankelijk en objectief. Als ik een samenwerking heb met een merk, dan verwoord ik dit altijd in mijn artikelen.

Diversiteit en Inclusiviteit: Ik geloof in een fotografie gemeenschap waar iedereen welkom is, ongeacht achtergrond of ervaringsniveau. Ik streef ernaar om een platform te bieden dat divers en inclusief is.

Feedback en Correcties: Jouw mening is voor mij ontzettend waardevol. Ik sta altijd open voor suggesties, feedback en correcties. Mochten er fouten in mijn content sluipen, dan zal ik deze snel en transparant corrigeren. Ben je zelf iets tegen gekomen wat niet klopt, laat dan een bericht achter op de pagina. Ik ben immers ook maar een mens en maak ook soms fouten. 🙂

Mijn doel is om van thijsschouten.com een inspirerende en betrouwbare bron voor iedereen die van fotografie houdt te maken. Heb jij tips, opmerkingen of vragen? Laat dan een reactie achter bij een van de vele artikelen die je op deze website kan vinden. Samen maken wij deze website nog beter voor iedere fotografieliefhebber.