Publicaties


Op deze pagina staan verschillende publicaties van mijn foto's.

Publicatie landelijke televisie reclame Hans Anders

Hans Anders, een van de grootste spelers op de Nederlandse optiekmarkt, maakt regelmatig reclame op Nederlandse Televisie om haar producten onder de aandacht te brengen. Een van mijn foto's, de winterse foto met molens op de kinderdijk, is in de reclame van december 2009 en 2010 gebruikt voor een landelijke televisie reclame. Bekijk de reclame van december 2009 hieronder.
Landelijke fotowedstrijd van de Nederlandse Fotobond: 11e plaats

De Nederlandse Fotobond heeft ieder jaar een fotowedstrijd onder haar leden. In 2011 ben ik met mijn foto van twee herten, gemaakt in de buurt van Harderwijk, op de 11e plaats geëindigd. Klik op de onderstaande afbeelding om de foto te vergroten. Voor alle deelnemende foto's van de fotowedstrijd verwijs ik je door naar de website van de Nederlandse Fotobond.
Foto van de dag bij het tijdschrift Focus

Focus, een van Nederlands grootste fotografietijdschriften, heeft iedere dag een andere foto welke tot ‘foto van de dag' wordt bestempeld. Mijn foto's ‘de trap', ‘roze bloem' en ‘Ochtenddauw', waren op zaterdag 10 september 2011, 13 augustus 2012 en 3 september 2012 foto van de dag. Hierdoor stonden deze foto's een dag lang op de frontpage van website van Focus. Daarnaast waren de foto's ook te bekijken op de Focus Ipad app. Bekijk de foto's ‘de trap', ‘roze bloem' en ‘ochtenddauw' op de website van Focus Media.Artikel in het tijdschrift DIGIFOTO PRO

Het blad Digifoto Pro heeft een vaste rubriek ‘Feedback' waarin fotografen worden uitgenodigd om hun foto's te laten beoordelen door professionals. Twee van mijn foto's waren door de redactie uitgekozen en zijn over drie pagina's gepubliceerd in het 2e nummer van 2009. Klik op de onderstaande lafbeeldingen om het volledige artikel per pagina te lezen.
Op de frontpage van de Nationale Beeldbank

Op de website van De Nationale Beeldbank worden foto's verkocht welke met Nederland te maken hebben. Een van mijn foto's (het zeilschip) wordt door de Nationale Beeldbank gebruikt als voorpagina foto. Indien je geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van Nederlandse foto's, kijk dan zeker eens op deze website.
Op de website van Coolblue.nl

Camerashop, onderdeel van Coolblue, wordt een zeer breed scala aan digitale camera's en aanverwante producten verkocht. Een van mijn foto's (de molen in een winters landschap) is in de koopgids van digicamshop.nl gebruikt om klanten uit te leggen wat het verschil is tussen de verschillende camera sensoren. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website Coolblue te gaan. Je zal op de koopgids belanden waar algemene informatie wordt gegeven over digitale fotocamera's. Ben je op zoek naar een nieuwe camera of aanverwante artikelen? Dan is afspeuren van deze website zeker de moeite waard.
Fotoboekwedstrijd DIGIFOTO PRO

De website www.digifotopro.nl organiseert met regelmaat foto wedstrijden. Met de wedstrijd ‘Nieuw Leven' ben ik op de derde plaats geëindigd. Klik op de onderstaande afbeelding om het artikel groter te maken zodat het makkelijker te lezen is.
Interview werkaandemuur.nl

Via werkaandemuur.nl verkoop ik al enige tijd mijn werken. Eens in de zoveel tijd houdt werkaandemuur een interview met een beeldmaker (fotograaf) om meer over ‘de persoon achter het werk' te weten te komen. Dit interview plaatsen zij vervolgens op hun website en in hun nieuwsbrief. In januari 2013 werd ik gevraagd voor een interview wat terug te lezen is op deze pagina.

De mens achter het werk: Thijs Schouten


Facebook pagina van Cameraland.nl

Via de facebook pagina van Cameraland.nl worden met regelmaat foto's gedeeld. Mijn foto van een gestrande vissersboot bij Petten werd door Cameraland gedeeld onder al haar volgers (ruim 30.000). Deze foto vind je terug op de facebook pagina van Cameraland.nl.

Vissersboot op pagina cameraland


Bijna 800 likes

Onderstaande foto behaalde op facebook een nieuw persoonlijk ‘like' record. Maar liefst 797 personen vonden mijn foto likeble. 🙂 Ben ik best een beetje trots op. 🙂

thijs_schouten_facebook