Publicaties


Mijn foto's in magazines, op TV of op andere kanalen:

Op deze pagina staan verschillende publicaties van mijn foto's en artikelen.


Interview EditieNL van RTL4

Voor EditieNL, een nieuwsprogramma van RTL4, werd ik geïnterviewd over de nieuwe Samsung S23 Ultra smartphone. Deze smartphone beschikt over maar liefst 200 megapixels en RTL had mij gevraagd deze camera te vergelijken met mijn professionele camera. Wil je de uitzending terugkijken? Bekijk dan aflevering 34 terug op RTLxl.nl.


Publicatie Natuurfoto Magazine

Mijn foto van torenvalkjes in een nestkast werd gepubliceerd in Natuurfoto Magazine.


Publicatie Kamera-Express Magazine

Mijn artikel over de Tamron 150-600mm G2 werd gepubliceerd in het magazine van Kamera-Express.


Publicatie landelijke televisie reclame Hans Anders

Hans Anders, één van de grootste spelers op de Nederlandse optiekmarkt, maakt regelmatig reclame op Nederlandse Televisie om haar producten onder de aandacht te brengen. Een van mijn foto's, de winterse foto met molens op de kinderdijk, is in de reclame van december 2009 en 2010 gebruikt voor een landelijke televisie reclame. Bekijk de reclame van december 2009 hiernaast.


GAMMA Racing Days

Voor GAMMA maak ik sinds 2014 foto's tijdens het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa, de GAMMA Racing days! Het evenement vindt plaats op het TT circuit van Assen en ik ben hier met een geel fotohesje langs de baan te vinden. Mijn foto's werden gebruikt voor de website en in magazines? Bekijk dan mijn portfolio van 2014 en 2015.


Publicatie Digifoto Pro


Het blad Digifoto Pro heeft een vaste rubriek ‘Feedback' waarin fotografen worden uitgenodigd om hun foto's te laten beoordelen door professionals. Twee van mijn foto's waren door de redactie uitgekozen en zijn over drie pagina's gepubliceerd in het 2e nummer van 2009.


Instagram

Uiteraard staan mijn foto's ook via Instagram te bekijken. Onderstaand een selectie van een aantal beelden.


Volg mij op instagram