Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Door: Thijs Schouten | 10 april 2017


Canon macrolens met ingebouwde lamp geïntroduceerd

Canon heeft afgelopen week een primeur geïntroduceerd, namelijk de eerste macro lens met ingebouwde led lamp! Het betreft een 35mm lens welke geschikt is voor de crop-camera's van Canon. De volledige benaming van de lens is Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM. De lens beschikt naast een ingebouwde ledlamp ook over beeldstabilisatie, een stille scherpstelmotor en een diafragma van f/2.8. De Canon 35mm kan levensgrote (1 op 1) macro foto's maken. De minimale scherpstelafstand is 3 centimeter.

Ingebouwde led lamp

De Canon 35mm macro lens beschikt over een ingebouwde led lamp in de vorm van een ring. Hierdoor heb je altijd de juiste belichting bij de hand als je een macro foto wilt maken. Maar niet alleen voor macro fotografie is de lamp handig. Ook voor het maken van portretten biedt de led lamp uitkomst. De lamp haalt zijn stroom uit de accu van de camera. Hierdoor hoe je geen extra battery packs mee te slepen.

De Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM in praktijk

Onderstaande video laat zien wat je allemaal met de Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM kan doen.

Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM kopen?

Wil jij de Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM kopen? Pre-order hem dan bij CameraNu.nl en krijg hem als eerste in huis. De Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM is vanaf mei leverbaar en kost rond de €440.

0 0 Stemmen
Aantal sterren
Aanmelden
Bericht van

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten