Canon EOS R7 mogelijk op komst

Canon EOS R7 mogelijk op komst!

Door: Thijs Schouten | Laatste update: 22 januari 2021


De Canon EOS R7, DE opvolger van de Canon EOS 7D

Het gerucht is uitgelekt dat we dit jaar mogelijk een nieuwe Canon systeemcamera kunnen verwachten, de Canon EOS R7. Deze systeemcamera zou de opvolger van de Canon EOS 7D mark II spiegelreflexcamera zijn die in 2020 end of life ging. De 7D mark II was namelijk al jaren op de markt en tot op heden is er geen opvolger uitgebracht. Omdat de markt voor systeemcamera's steeds groter wordt (in Japan is deze al groter dan de spiegelreflexcamera markt) is een opvolger in de vorm van een systeemcamera geen onlogische keuze.

Naar verwachting zal de nieuwe Canon EOS R7 beschikken over een APS-C sensor, een razendsnelle autofocus en mogelijk zelfs 5-assige beeldstabilisatie. Heel veel is helaas nog niet bekend, maar het schijnt wel dat de camera inmiddels door meerdere Canon Ambassadeurs wordt getest. Wij wachten in spanning af en zodra ik meer informatie heb zal ik dit artikel uiteraard aanpassen. Ben je op dit moment op zoek naar een goede en snelle systeemcamera? Lees dan eens mijn review over de Canon EOS R5, Canon's nieuwste systeemcamera!

Canon EOS R7 kopen?

Wil jij de Canon EOS R7 systeemcamera kopen? Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze camera te koop is en wat hij gaat kosten. Zelf denk ik dat de camera rond Juni geïntroduceerd zal worden. En de prijs? Die schat ik zelf in rond de 1500-2000 euro.

Bron: Canonrumors

5 3 Stemmen
Aantal sterren
0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten