Mediamarkt BTW vrij dagen 2018

MediaMarkt btw vrij 2018

Door: Thijs Schouten | 21 januari 2018


media markt btw dagen 2018

De MediaMarkt BTW vrij dagen 2018 komen er weer aan!

Het is weer zover! De al te gekke BTW dagen van MediaMarkt komen er weer aan! Ben je op zoek naar een camera, lens of drone? Dan is dit jouw moment! Vanaf donderdag 25 januari om 00:00 barst de gekte los en krijg je 21% btw (effectief 17,36%) korting! Naast camera's doen ook TV's, stereo's, videocamera's, smartphones, smartwatches, computers, laptops, tablets, printers en nog veel en veel meer artikelen mee! Hieronder een overzicht met alle productgroepen die wel en niet mee doen:

MediaMarkt btw actie 2018

Bekijk alle details van de MediaMarkt BTW actie 2018 op: http://www.mediamarkt.nl/nl/shop/btw.html

Wanneer zijn de mediamarkt btw dagen in 2018?

De MediaMarkt BTW dagen 2018 starten op donderdag 25 januari 2018 en lopen tot en met zondag 28 januari 2018. Maar wees er wel op tijd bij want MediaMarkt geeft aan dat ze werken met Op = Op! De actie gaat midden in de nacht al live dus wil je er zeker van zijn dat jij nog jouw deal kan aanschaffen dan zal je er op tijd bij moeten zijn. 🙂 Tip! Shop vast op mediamarkt.nl en gooi alvast wat artikelen in je winkelwagen. Op deze manier ben je er nog sneller bij.

2 reacties “Mediamarkt BTW vrij dagen 2018

 1. Dag Thijs, nu je toch reclame maakt(begrijp hier de reden niet van als fotograaf die reclame maakt voor MM) doe dat dan ook voor de echte speciaalzaken die de echte 21%btw actie hebben !!

  1. Hi Henk,

   Bedankt voor je bericht.
   Zelf zie ik dit niet als reclame maar meer als een nieuwsitem. De fotografiehobby is al duur zat en als je op zoek bent is dit een mooie kans. En ik meld dit niet enkel voor Mediamarkt maar ook voor andere foto winkels. Zie mijn eerdere berichten.

   Groet

   Thijs

Laat een bericht achter:

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen. :-)