Nieuwe Apple Macbooks geïntroduceerd

Nieuwe Apple Macbooks Pro geïntroduceerd

Door: Thijs Schouten | 28 oktober 2016


De nieuwe Macbook Pro model 2016, de ideale computer voor iedere fotograaf!

Apple heeft op 27 oktober een nieuwe line-up Macbook Pro's geïntroduceerd. En wat een computer is het! De nieuwe macbook pro's volgen de in 2015 geïntroduceerde modellen op en hebben een flinke upgrade gekregen. Zo zijn de Macbook Pro's uit 2016 lichter, kleiner, sneller en beschikken ze over een touch bar. Dankzij deze touch bar kan je zelf kiezen welke functietoetsen er op je toetsenbord zitten. Per programma kan dit verschillen waardoor je workflow sneller en sneller wordt. Wil je de nieuwe Macbook Pro uit 2016 onderweg gebruiken? Neem dan eens een kijkje naar de abonnementen van KPN.

Bekijk de nieuwe line up macbooks.

macbook-pro-touch-bar

Vooral fotografen en videografen kunnen hun hart ophalen met de nieuwe Macbook pro met touch Bar. Het IPS beeldscherm is super helder en heeft een zeer ruim kleurspectrum waardoor je goed kan photoshoppen. Dankzij de touch bar scoll je eennvoudig door je foto's of video's. Ook gaat het aanpassen van foto's vele malen sneller. Je kan namelijk zelf je presets van bijvoorbeeld Photoshop kwijt. Wil jij de horizon rechtzetten? Ook dat kan met de touch bar. Gewoon even van links naar rechts scrollen. Wat je er allemaal mee kan zie je in onderstaand filmpje van de Apple Keynote (mogelijk gemaakt door CNET).

Macbook Pro kopen

Verder is de Macbook een hele complete laptop. Hij is krachtig genoeg voor zware programma's zoals Photoshop en Premier Pro en is leverbaar in een 13″ en 15″ uitvoering. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens onderstaande video. Wil jij de nieuwe Macbook Pro Touch Bar kopen? Kijk dan eens bij Coolblue.

macbook-pro-touch-bar

0 0 Stemmen
Aantal sterren
Aanmelden
Bericht van

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten