Canon EF-M lenzen

Canon EF-M lenzen

[column width=”77%” padding=”6%”]Let op:Dit blog bericht is van voor de officiële lancering. Wil je mijn uitgebreide preview lezen met kloppende specificaties? Bekijk dan mijn uitgebreide preview over de Canon EF-M 22mm of de uitgebreide preview over de Canon EF-M 18-55mm. Wil je graag lezen welke geruchten rondgingen voordat de lenzen officieel werden? Lees dan onderstaand bericht.


Onderstaand mijn eerdere blogbericht over de geruchten.

Canon EF-M lenzen: voor de Canon EOS M systeemcameraVrijdag 20 juli kwamen de eerste echte geruchten naar buiten van de Canon EOS M systeemcamera. Nu er langzamerhand steeds meer naar buiten komt, krijgen we ook steeds meer Nieuws over de lenzen. In dit blogbericht lees de je laatste geruchten over de Canon EF-M lenzen.

De vatting
De Canon EF-M lenzen zijn uitgerust met een EF-M vatting. Deze vatting wijkt af van de huidige vattingen (EF en EF-S). Hierdoor verwacht ik dat Canon EF en EF-S lenzen niet op de nieuwe Canon EOS M systeemcamera geplaatst kunnen worden. Naar verwachting komt Canon ook met een EF / EF-S naar EF-M adapter uit zodat Canon gebruikers hun EF en EF-S lenzen op de nieuwe EOS M kunnen gebruiken. Op dit moment zijn er een aantal Canon EF-M lenzen uitgelekt. Hieronder vind je deze lenzen terug.

Canon EF-M 18-55mm
De Canon EF-M 18-55 is een mogelijke kitlens voor de Canon EOS M systeemcamera. Naar verwachting zal deze lens uitgerust worden met de Image Stabilizer technologie wat er op duid dat dit niet in de body zal zitten.

Canon EF-M 22mm f/2
De Canon EF-M 22mm f/2 is de eerste lens die uitgelekt is. De lens lijkt er op de eerder uitgekomen Canon EF 40mm f/2.8. Naar verwachting zal de Canon EOS camera werken met een crop van 1,8x waardoor de Canon EF-M 22mm f/2 overeenkomt met een 40mm lens op een 35mm camera.


Meer informatie vind je ook op facebook en www.canon.nl
[/column]
[column width=”17%” padding=”0%”]
digicamshop Image Banner 120 x 600

[/column]

Blogbericht door: Volg mij ook op Google+.

0 0 Stemmen
Aantal sterren
Aanmelden
Bericht van

1 Berichten
Nieuwste
Oudste
Feedback
Bekijk alle berichten