NL"> Canon talks 2021 | Het inspiratie event van Canon!
Canon talks 2021

Canon Talks 2021

Door: Thijs Schouten | 10 december 2021


Canon Talks 2021: hét inspiratie event van Canon!

Na een succesvol Canon Talks event in 2019 heeft Canon ook dit jaar weer een inspiratie event georganiseerd. Tijdens dit event wordt je geïnspireerd door diverse fotografen, krijg je handige tips waardoor jij je fotografie naar een hoger niveau kan tillen én maak je kans op een mooie prijs! Vanwege Corona is het dit jaar digitaal (helaas) maar het voordeel is wel dat je nu vanaf je luie stoel kan meekijken om geïnspireerd te worden! Aanmelden is gratis, dus wees er snel bij en zet dinsdag 14 december (20:00) in je agenda!

Aanmelden bij Canon Talks

Welke sprekers zijn er bij Canon Talks 2021?

Tijdens het Canon Talks Event 2021 zijn er de volgende sprekers:

Humberto Tan (host):

Humberto is al jarenlang één van de bekendste gezichten op de Nederlandse televisie. De talkshowhost van onder andere RTL Late Night is naast presentator ook een begenadigd Canon-fotograaf. In 2016 won hij de finale van televisieprogramma Het Perfecte Plaatje en tevens was hij als reisfotograaf te zien in de documentaire Door Het Oog op National Geographic.

William Rutten (gastspreker):

Fotograaf William Rutten focust zich al sinds jaar en dag op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Hij heeft al vele grote sterren op de gevoelige plaat vast mogen leggen, van een portretfoto van Ramses Shaffy (goed voor een derde prijs bij de Zilveren Cameraverkiezing) tot de concerten van de Rolling Stones. Daarnaast is William regelmatig te zien als jurylid van televisieprogramma Het Perfecte Plaatje.

Ahmet Polat (gastspreker):

Ahmet Polat is een bekroonde fotograaf, regisseur en Canon-ambassadeur. Door middel van zijn fotografie en werkzaamheden op locatie wil Ahmet bruggen slaan tussen verschillende culturen, identiteiten en geschiedenissen. Na meer dan twintig jaar in Turkije te hebben gewerkt, keerde hij in 2015 terug naar Nederland en werd hij datzelfde jaar nog Fotograaf des Vaderlands.

Lieve Blancquaert (gastspreker):

Lieve is een Belgische documentairemaker, fotografe en Canon-ambassadrice. Ze heeft haar reputatie te danken heeft aan haar gevoelige en engagerende aanpak van moeilijke onderwerpen. Onlangs heeft ze meegewerkt aan ‘’First Hugs’’, een serie over de allereerste omhelzing van geliefden naar aanleiding van de versoepelde coronamaatregelen.

Video over Canon Talks:

Gratis aanmelden voor Canon Talks

Wil jij je graag aanmelden? Gebruik dan onderstaande knop om naar de Canon Talks Website te gaan. Wil je meer over Canon Camera's weten? Lees dan mijn uitgebreide Canon Camera Artikel.

Aanmelden bij Canon Talks

0 0 Stemmen
Aantal sterren
Aanmelden
Bericht van

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten