DJI Phantom 4 Pro geïntroduceerd

DJI Phantom 4 Pro geïntroduceerd

Door: Thijs Schouten | 18 november 2016


dji phantom 4 kopen

Weer een nieuwe DJI drone uitgebracht

DJI is heer en meester op het gebied van drones. Zo zijn de DJI Phantom 3 4K drone en DJI Phanom 4 zeer geliefd bij videografen en fotografen. Een aantal weken geleden werd de compacte DJI Mavic Pro geïntroduceerd en deze week was het weer feest. De DJI Phantom 4 Pro (opvolger van de Phantom 4) werd geïntroduceerd.

Wat zijn de verschillen tussen de DJI Phantom 4 en de DJI Phantom 4 Pro

Wat de verschillen tussen de DJI Phantom 4 en de DJI Phantom 4 pro zijn zal ik hieronder opsommen.

1. Een nieuwe camera met 1 inch sensor. Hierdoor krijg je nog betere beelden en dit zie je vooral terug in omstandigheden met weinig licht. De ISO is namelijk een stuk beter.
2. De ISO gaat nu bij video van 100 tot 6400. Bij foto gaat de iso van 100 tot 12800.
3. De drone heeft een mechanische sluiter waardoor je veel betere beelden krijgt. Bij de oude had je wel eens last van het Rolling Shutter effect (dat je de wieken vervormd ziet), dat is nu verleden tijd.
4. Je kan vanaf nu het diafragma zelf instellen. Je hebt de keuze van f/2.8 tm f11. Ook kan je de belichting zelf instellen!
5. 2 minuten meer vliegtijd (30 minuten tov 28 van de vorige)
6. Er zit een 84 graden lens op, dit is gelijk aan 24mm. Landschappen zullen hierdoor beter op beeld komen.
7. Er zit ‘Touch auto focus' op, net zoals op de nieuwe DJI Mavic Pro
8. De DJI Phantom 4 pro kan worden geleverd met een nieuwe afstandbediening waar al een 5.5 inch scherm op zit. Ideaal, hoef je niet meer moeilijk te doen met je telefoon / tablet.
9. 360 graden sensoren waardoor hij obstakels kan zien en ontwijken.
10. nog heel veel meer. Lees hier alle DJI Phantom 4 Pro specs

DJI ab

Waarom zal je voor een DJI Phantom 4 Pro moeten gaan?

Ten opzichte van de vorige modellen heeft de DJI Phantom 4 Pro een flinke upgrade gekregen. Vooral de camera is veel en veel beter geworden. Dit komt dankzij het gebruik van een grotere sensor, de mogelijkheid dat je zelf handmatig de camera kan instellen en het feit dat hij geen rolling shutter meer heeft. ben je dus op zoek naar een drone? Dan zou ik een DJI Phantom 4 Pro kopen.

Wil je meer over de functionaliteit van de DJI Phantom 4 Pro weten? Bekijk dan onderstaand filmpje.

De verwachting is dat de DJI Phantom 4 Pro binnen een aantal weken beschikbaar is. Prijzen beginnen bij €1699 voor de drone en €669 voor de afstandbediening met scherm. Ook kan je een afstandbediening zonder scherp gebruiken. Je gebruikt dan je telefoon of tablet. Wil jij de DJI Phantom 4 Pro kopen? Pre-order hem dan nu bij CameraNu.nl.

0 0 Stemmen
Aantal sterren
Aanmelden
Bericht van

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten