DJI Mavic Pro drone geïntroduceerd

DJI Mavic Pro drone geïntroduceerd

Door: Thijs Schouten | 27 september 2016


dij mcvic pro

DJI's antwoord op de GoPro Karma: De DJI Mavic Pro!

DJI is al jaren de nummer 1 als het gaat om drones. Veel videografen maken gebruik van DJI drones voor het vastleggen van beelden op grote hoogtes. Of het nu gaat om video's of foto's, DJI was voor veel fotografen het go-to merk. De DJI Phanom 4 is een zeer populair model maar had toch wel 1 groot nadeel, zijn omvang. Het is namelijk best lastig om dit model mee te nemen en vaak is er een aparte koffer of tas voor nodig. Vorige week leek de oplossing te komen vanuit concurrent GoPro met de GoPro Karma. Drone fans waren door het dolle en vroegen zich af hoe DJI, marktleider in drones, dit kon laten gebeuren. Vandaag komt DJI met hun antwoord, de DJI Mavic Pro! Een drone die even groot is als een waterfles! Wil jij de DJI Mavic Pro kopen? Pre-order hem dan nu bij CameraNU.nl.

dij mcvic

De DJI Mavic Pro is een compacte drone, maar zijn specs liegen er niet om. Hij weegt de helft van de DJI phantom 4 en schiet beelden op 4K resolutie. Verder is er een 3 assige gimbal aanwezig om de camera te laten draaien en om trillingen tegen te gaan. Beelden worden in 4K geschoten op 30 frames per seconden en in Full HD tot wel 120 beelden per seconde. Hierdoor is slowmotion mogelijk! De minimale scherpstelafstand is een halve meter waardoor de DJI Mavic ook goed te gebruiken is voor close-ups. De DJI Mavic kan 21 minuten vliegen op een volle lading bij normaal gebruik. Onder gecontroleerde omstandigheden is dit zelfs op te rekken naar 27 minuten. Voor alle specificaties kan je het beste even kijken op de DJI Mavic detailpagina.

dij mcvic pro

Een grote angst van drone gebruikers is dat je drone tegen een boom of muur crasht. Hierop heeft DJI een oplossing gevonden. De DJI Mavic Pro beschikt over diverse camera's en sensoren waarmee hij precies ziet waar hij op af vliegt. Dankzij deze sensoren kan hij zichzelf op tijd tot stilstand brengen waardoor hij niet tegen een boom of muur zal crashen! Dit brengt ook nieuwe video-functionaliteiten met zich mee, aangezien je nu voor het eerst jezelf kan laten achtervolgen door een drone binnenshuis. De DJI Mavic kan muren ontwijken en kan door deurposten heen vliegen.

dji goggles

De DJI Mavic kan snelheden halen tot wel 65km. En wanneer je gebruik maakt van de DJI Goggles (Virtual reality bril) zorg je ervoor dat je een compleet nieuwe ervaring krijgt! De DJI Goggles geven je namelijk een 85 graden beeld wat direct vanuit de DJI Mavic wordt gestreamd. Hierdoor zie je dus precies waar je op af vliegt. Het is net alsof je zelf aan het vliegen bent.

Wil je meer over de functionaliteit van de DJI Mavic weten? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Wanneer de DJI Mavic Pro in Nederland beschikbaar is, is helaas nog niet bekend. Prijzen zullen starten bij $750 (zonder controller, je gebruikt je smartphone) en loopt op tot $999 (met losse afstandsbediening) en zelfs $1200 voor een drone plus goggles. Wil jij de DJI Mavic Pro kopen? Neem dan eens een kijkje bij CameraNU.nl, Kamera-Express of of Cameraland.

5 1 Stem
Aantal sterren
Aanmelden
Bericht van

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten