GoPro Karma Drone geïntroduceerd

GoPro Karma Drone geïntroduceerd

Door: Thijs Schouten | 19 september 2016


GoPro Karma

GoPro Karma

Eindelijk is het zover. GoPro heeft zijn eigen drone geïntroduceerd, de GoPro Karma drone! De drone kan gebruikt worden met alle GoPro HERO 4 en HERO 5 modellen. Daarnaast is de drone opvouwbaar waardoor je hem eenvoudig mee kan nemen. GoPro heeft mobiliteit altijd in het achterhoofd gehouden bij de productie van de GoPro Karma, zodat je hem altijd mee kan nemen.

GoPro karma

De GoPro Karma wordt geleverd met een geïntegreerd touchscreen zodat je precies ziet wat je filmt. Daarnaast is de Karma ontwikkeld voor beginners, waardoor de bediening kind eenvoudig is. Zo is er een automatische pilot functie voor het opstijgen en landen. Ook zijn no-fly zones ingebouwd zodat je niet zo snel in de problemen komt. Is je batterij leeg of ben je de GoPro Karma uit het oog verloren? Dan kan hij automatisch naar je terugvliegen en landen.

De GoPro Karma drone behoud stabiliteit door middel van een 3 assige stabilisator. En het mooie van deze stabilisator is dat je hem uit de drone kan halen waarna je hem als handheld kan gebruiken. Dit maakt de GoPro Karma een complete videokit voor videografen, vloggers en fotografen.

GoPro

Wil je meer details van de GoPro Karma zien? Neem dan een kijkje naar onderstaand productfilmpje.

De GoPro Karma is beschikbaar vanaf eind oktober en zal rond de €1000 gaan kosten. Voor dit geld krijg je meteen een HERO 5 session erbij. Wil jij de GoPro Karma kopen? Neem dan eens een kijkje bij Kamera-Express, Coolblue of Cameraland.

0 0 Stemmen
Aantal sterren
Aanmelden
Bericht van

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten