Black friday 2018 camera deals

Black friday 2018 camera deals

Door: Thijs Schouten | Laatste update: 3 november 2018


Black friday 2018: Korting op objectieven, lenzen, spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, compactcamera's, drones en heel veel meer!

Op vrijdag 23 november 2018 is het zover. Dan is het weer Black Friday en barst het kortingsgeweld van Nederlandse en buitenlandse winkels helemaal los. Op deze pagina vind je alle camera deals die er op Black Friday 2018 en Cyber Monday 2018 te vinden zijn.

Wat is Black Friday?

Black friday is een paar jaar geleden overgewaaid uit Amerika naar Nederland. In Amerika is het namelijk traditie dat er door retailers in aanloop naar kerst hoge kortingen worden gegeven op producten. Ben je dus op zoek naar een mooie spiegelreflexcamera, lens, cameratas of drone? Dan is dit je moment! Black friday deals lopen in 2018 vanaf vrijdag 23 november tot en met Cyber monday 26 november. Hieronder vind je een overzicht met alle camera deals die er dit jaar te vinden zijn bij de verschillende camera winkels.

Hoe lang duurt het nog voor Black Friday 2018?

Onderstaande teller laat zien hoelang we nog moeten wachten totdat het Black Friday in 2018 is.

Black Friday fotografie deals 2018

In onderstaand overzicht vind je alle Black Friday deals die met fotografie gerelateerd zijn. Heb ik bepaalde deals gemist? Laat dan even een berichtje achter en ik voeg ze toe!

Black friday 2018 cameradeals bij CameraNu.nl


CameraNu pakt ieder jaar flink uit tijdens Black Friday. Zo hadden zij vorig jaar kortingen op merken als Samyang en Zeiss. Ook in 2018 zullen zij weer goed uitpakken. Helaas zijn er nog geen details bekend, maar de actiepagina is al wel in de lucht. Door middel van onderstaande knop land je op deze speciale CameraNu Black Friday pagina.

Bekijk de CameraNu Black Friday 2018 deals


Black friday 2018 cameradeals bij Kamera-express.nl


Ook Kamera-Express ging vorig jaar helemaal los met Black Friday. Kortingen liepen op toto 80% en grote merken werden in de uitverkoop gedaan. Denk aan DJI drones, Canon full frame camera's en Nikon lenzen en camera's. Helaas hebben ze nog geen actiepagina live staan, dus we moeten even afwachten wat Kamera-Express ons in 2018 gaat bieden. To be continued!Black friday 2018 cameradeals bij Coolblue.nl


Coolblue doet het (zoals we inmiddels van Coolblue gewend zijn), net weer even anders. Waar ze vorig jaar al op de maandag los gingen met Blue Monday, verwacht ik ook dit jaar iets anders dan anders. Helaas is er nog helemaal niks bekend, maar ik heb wat lijntjes uitstaan. Zodra ik iets weet zal ik melden, stay tuned!Black friday 2018 cameradeals bij Bol.com


Op dit moment zijn er nog geen deals van Bol.com bekend.Black friday 2018 cameradeals bij Wehkamp


Op dit moment zijn er nog geen deals van Wehkamp.nl bekend.Black friday 2018 cameradeals bij Mediamarkt


Op dit moment zijn er nog geen deals van Mediamarkt.nl bekend.Black friday 2018 cameradeals bij CameratoolsCameratools gaat ook dit jaar los met Black Friday en Cyber Monday. Zo hebben ze flink wat acties klaar staan met kortingen op onder andere; statieven, flitsers, objectieven / lenzen en camera's. Ook geven ze veel kortingen op bekende merken zoals Sony, DJI, SanDisk, Yongnuo, Samyang en Fujifilm! Door middel van onderstaande knop land je op deze speciale Cameratools Black Friday pagina waar meer details binnenkort bekend worden gemaakt.

Bekijk de Cameratools Black Friday 2018 deals


Black friday 2018 cameradeals bij Foto de vakman


Foto de Vakman had in 2017 erg mooie en scherpe aanbiedingen. En ook in 2018 kunnen we mooie details van ze verwachten aangezien de actiepagina inmiddels live staat. Welke promoties ze dit jaar gaan doen is nog niet bekend, maar zodra er meer bekend is post ik het in dit artikel. Zelf de actiepagina bekijken? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk de Foto de Vakman Black Friday 2018 deals


Black friday 2018 cameradeals bij Foto Konijnenberg


Ook in 2018 gaat het bij Foto Konijnenberg weer helemaal los. Afgelopen jaar gaven ze kortingen die opliepen tot 50% en ook dit jaar hebben ze weer flink wat deals in petto. De Foto Konijnenberg Black Friday pagina is inmiddels al in de lucht (zie onderstaande link), maar we moeten nog even wachten op de details.

Bekijk de Cameraland Black Friday 2018 deals


Black friday 2018 cameradeals bij Cameraland.nl


Op dit moment zijn er nog geen deals van Cameraland.nl bekend.Black friday 2018 cameradeals bij Adobe


Op dit moment zijn er nog geen deals van Adobe bekend.Andere camera aanbiedingen

Naast de bovenstaande Black Friday 2018 deals zijn er ook heel veel andere camera aanbiedingen. Hieronder een overzicht van wat er nu allemaal loopt:

Canon winterpromotie 2018 (Cashback)

Ook Canon heeft dit najaar weer een speciale winterpromotie / cashback. Zo krijg je bij aankoop van een Canon camera tot 460 euro retour of ontvang tot maar liefst €650 Canon tegoed. De actie loopt van 15 oktober 2018 tot en met 15 januari 2019. » Meer informatie

Tot €1000 cashback op geselecteerde Sony camera's en objectieven

Sony heeft eind 2018 een cashback op zowel camera's als lenzen waarbij je tot wel 1000 euro retour kan krijgen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe lens voor jouw Sony fullframe, APS-C camera of lens? Dan is dit je kans! » Meer informatie

€100,- cashback op Olympus camera's

Olympus heeft in de winter van 2018 een cashback op zowel Olympus camera's als Olympus objectieven. Ben je dus op zoek naar een nieuwe systeemcamera of een lens waarmee je je set wilt aanvullen? Dan is dit je kans! De cashback loopt op tot €100 en de actie loopt tot en met 15 januari 2019. » Meer informatie

Fujifilm Winter cashback 2018

Fujifilm heeft deze winter ook een cashback die oploopt tot maar liefst 300 euro. Koop jij voor 10 januari 2019 een geselecteerde Fujifilm camera of fujifilm lens uit de Fujifilm X serie? Dan krijg je tot maar liefst 300 euro retour. » Meer informatie

Nog veel meer camera aanbiedingen

Naast bovenstaande aanbiedingen en cashbacks, zijn er op dit moment nog veel meer camera aanbiedingen actief. Denk aan kortingen op merken als Olympus, Manfrotto, Sony en Panasonic. Wil je een compleet overzicht hebben met al deze acties? Neem dan eens een kijkje op de website van CameraNu.nl. Zij hebben dit namelijk netjes op een rijtje staan.

Laat een bericht achter:

Je emailadres is niet zichtbaar voor anderen. :-)