Archives

Portfolio

PortfolioVolg jij mij al op Instagram?

Foto aanschaffen?

Heb je interesse in één of meerdere van mijn foto's? Neem dan een kijkje in mijn shop of bij mijn volledige portfolio. Wil je mij inhuren voor een opdracht of voor het maken van productfoto's? Neem dan gerust contact met mij op. Wil je graag op de hoogte blijven van mijn werk? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg mij op Instagram.

Over

Over Thijs Schouten FotografieWie is Thijs?

Thijs Schouten, 36 jaar, woonachtig in Hoevelaken. Al meer dan 10 jaar actief met fotografie en als kind ook altijd een camera in zijn handen gehad. Fotografie is (naast zijn vrouw en twee dochters) zijn grote passie en op deze website vind je veel van zijn fotowerk. Maar aangezien Thijs ook graag uitleg geeft over fotografie, vind je op deze website veel productreviews, fotografie tips, nieuwsberichten en fotografie artikelen. Verder is Thijs gastblogger bij diverse websites zoals Photofacts en CameraNu.

Naast fotografie

Ik heb jaren gewerkt voor Coolblue en Intergamma (formules: Karwei en Gamma). Inmiddels werk ik voor Hema waar ik verantwoordelijk ben voor de groei van onze digitale kanalen.

Wat zit er in mijn cameratas?

In de afgelopen jaren heb ik heel wat apparatuur verzameld. Momenteel fotografeer ik met Canon camera's, Canon lenzen en Irix lenzen. Onderstaand een lijstje van mijn gear.

 • Camera: Canon 1Dx mark II
 • Camera: Canon EOS RP
 • Lens: Irix 11mm
 • Lens: Irix 150mm
 • Lens: Canon 17-40mm
 • Lens: Canon 100-400mm
 • Tas: F-stop Tilopa
 • Statief: Gitzo GM3860
 • Volg jij mij al op Instagram?

  Foto aanschaffen?

  Heb je interesse in één of meerdere van mijn foto's? Neem dan een kijkje in mijn shop. Wil je mij inhuren voor een opdracht of voor het maken van productfoto's? Neem dan gerust contact met mij op. Wil je graag op de hoogte blijven van mijn werk? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg mij op Instagram.

  Contact

  Contact


  Contact opnemen met Thijs Schouten

  Heb je een vraag en wil je graag contact met mij opnemen? Dat kan op verschillende manieren:

  1. Vragen over aankooptips

  Wil je graag tips mbt een aankoop? Van bv een camera of lens? Laat dan je reactie achter onderaan het artikel van het desbetreffende onderwerp (zie hier al mijn artikelen). Je reactie komt dan automatisch bij mij binnen, ik zal hem goedkeuren (ivm spamfilter worden berichten niet automatisch op mijn site geplaatst) en kom ik zsm op je vraag terug. Omdat ik vele tientallen vragen per week krijg kan het even duren, maar ik kom er bij je op terug! Heb je sneller advies nodig? Bekijk dan eens mijn andere adviezen onderaan het artikel of neem eens een kijkje bij de koopgids van cameranu als het om camera's gaat.

  2. Vragen over aanschaf foto's

  Wil je graag een van mijn foto's aanschaffen of heb je een totaal andere vraag? Stuur mij dan een mailtje of vul het contactformulier in en ik reageer zo snel mogelijk op je vraag.

  Mijn gegevens:

  E. info@thijsschouten.com
  W. www.thijsschouten.com

  Ik gebruik je gegevens enkel om een bericht terug te sturen zoals omschreven in de privacy verklaring.