Asides

Camera cashbacks zomer 2018

Camera cashbacks zomer 2018

Door: Thijs Schouten | 21 mei 2018


Cashback korting op camera's en lenzen!

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat veel promoties zijn op camera's en lenzen. Ideaal als je een nieuwe camera of lens zoekt voor jouw reis naar het buitenland! Verder zetten ook veel camerafabrikanten zogenaamde cashbacks (geld terug acties) in om je over te halen om nu een nieuwe camera of lens te kopen. Omdat er zoveel deals actief zijn heb ik een overzicht gemaakt waarin in de belangrijkste kenmerken benoem. Hopelijk helpt je dit in je zoektocht naar die nieuwe lens of camera. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Kijk dan eens bij mijn tips omtrent de Beste digitale camera's van 2018.

Nikon camera cashback 2018

Nikon heeft deze zomer een mooie cashback actie. Zo krijg je bij aanschaf van een geselecteerde camera tot wel €200 retour. En koop je een D500 + 16-80mm dan krijg je maar liefst €300 retour. De actie loopt van 26 mei tot en met 31 juli 2018 en je hebt binnen 6 tot 8 weken het bedrag op jouw rekening staan. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens de actiepagina via onderstaande button.

Bekijk de Nikon Cashback deals


Sony camera cashback 2018

Sony pakt deze zomer flink uit. Zo geven ze tot €1000 retour bij aanschaf van een Sony camera, lens, flitser of batterygrip. Koop je zelfs een Sony A7 of A9 in combinatie met een specifiek Sony GM objectief? Dan wordt de cashback zelf verdubbeld. De actie loopt van 26 april tot en met 29 juli 2018 en je hebt binnen 6 weken het bedrag op jouw rekening staan. Wil je meer informatie? Bekijk dan eens de actiepagina via onderstaande button.

Bekijk de Sony Cashback deals


Canon camera cashback 2018

Canon heeft deze zomer een hele uitgebreide actie. Je krijgt namelijk tot €400 terug in geld of toto €500 terug als tegoed. Dit tegoed kan je vervolgens weer gebruiken op accessoires zoals accu's, lenzen of tassen. Heb je geen interesse in een tegoed? Dan kan je uiteraard voor een cashback kiezen die je binnen enkele weken op jouw bankrekening hebt staan. In de actie doet vrijwel iedere camera mee waardoor het heel interessant is om voor een nieuwe Canon camera te gaan. De actie loopt van 14 mei 2018 tot en met 31 juli 2018. Wil je meer over de actie weten? Klik dan eens op onderstaande button. Hiermee kom je op de actiepagina van Canon waar alles goed uitgelegd staat.

Bekijk de Canon Cashback deals


Fuji camera cashback 2018


Fuji heeft deze zomer meerdere promoties lopen. Zo krijg je bij aanschaf van een Fuji GFX €1300 retour. Maar omdat niet iedereen een camera van €7000 zoekt hebben ze gelukkig ook acties op de meer betaalbare modellen. 🙂 Zo krijg je tot €200 retour als je een Fuji camera of lens uit de Fujifilm X serie koopt. De actie loopt van 3 mei tot en met 2 juli 2018. Wil je meer weten? klik dan even op onderstaande button.

Bekijk de Fujifilm Cashback deals


Panasonic camera cashback 2018


Panasonic heeft in de zomer van 2018 twee grote cashback promoties lopen. De eerste is een cashback op de zeer populaire Panasonic TZ90 compactcamera. Koop jij tussen 1 mei en 30 juni 2018 deze compactcamera? Dan krijg je €30 retour op jouw bankrekening. Tip: ben je op zoek naar een goede en compacte camera voor op vakantie? Dan is dit echt een topper!

Naast de actie op de TZ90 heeft Panasonic ook een promotie lopen op zijn nieuwste systeemcamera, de Panasonic G9. Koop jij tussen 1 mei en 30 juni 2018 deze systeemcamera? Dan krijg je €100 retour. Koop je er ook een lens bij? Dan krijg je zelfs €200 retour! Wil je meer over deze actie weten? Klik dan op onderstaande button.

Bekijk de Panasonic Cashback deals


Olympus camera cashback 2018


Olympus heeft net zoals Panasonic deze zomer twee promoties lopen. De eerste is dat je een gratis HLD-9 batterygrip krijgt bij aanschaf van een Olympus E-M1 Mark II systeemcamera ter waarde van €249. Zo'n grip is ideaal aangezien je één extra accu mee kan nemen waardoor je langer kan door fotograferen. Daarnaast heeft het grip koppen waardoor je in de portretstand bij de belangrijkste zaken kan. De tweede promotie is een cashback tot €200 op geselecteerde systeemcamera's zoals de E-M5 mark II. Beide acties lopen van 1 mei tot en met 31 juli 2018 en wil je meer weten? Klik dan even op onderstaande button.

Bekijk de Olympus Cashback deals


Tamron lenzen cashback 2018

Tamron viert de zomer van 2018 met een cashback op vier geselecteerde lenzen. Het betreft Tamron's nieuwste modellen, namelijk de Tamron 10-24mm, Tamron 18-400, Tamron 24-70 en de Tamron 100-400. Koop jij tussen 10 mei en 31 augustus 2018 een van deze lenzen? Dan krijg je €100 terug gestort op jouw rekening. Wil je meer weten? Bekijk dan de actiepagina middels onderstaande knop.

Bekijk de Tamron Cashback deals


Sigma lenzen cashback 2018

Sigma heeft deze zomer een cashback actie lopen waarbij je tot €100 retour krijgt. Welk bedrag je terug krijgt is afhankelijk van de lens die je koopt. De promotie loopt van 21 maart tot en met 24 juni 2018 en in totaal doen er 6 lenzen met de actie mee. Wil jij precies zien welke lenzen dit zijn? Check dan de speciale actiepagina via onderstaande button.

Bekijk de Sigma Cashback deals


Nog veel meer camera aanbiedingen

Naast bovenstaande cashbacks zijn er op dit moment nog veel meer camera aanbiedingen actief. Denk aan extra promoties van merken als Sony, Olympus en Panasonic. Wil je een compleet overzicht hebben met al deze acties? Neem dan eens een kijkje op de website van CameraNu.nl. Zij hebben dit namelijk netjes op een rijtje staan. Heb je vragen of heb ik wat gemist? Laat dan hieronder een reactie achter.

Canon EOS M50 systeemcamera

Canon EOS M50 systeemcamera mogelijk op komst

Door: Thijs Schouten | 21 september 2017


Nieuwe Canon systeemcamera op komst, de Canon EOS M50.

Gisteren is een nieuwe systeemcamera van Canon uitgelekt, de Canon EOS M50. Naar alle waarschijnlijkheid wordt deze camera eind februari officieel aangekondigd als opvolger van de huidige Canon EOS M5. De Canon EOS M50 kenmerkt zich door een 24,1 MP sensor waarmee je video's schiet in 4K en foto's in een zeer hoge resolutie. Daarnaast maakt de Canon EOS M50 gebruik van een nieuwe RAW compressie techniek, genaamd CR3 C-RAW. Deze techniek zorgt ervoor dat de C-RAW bestanden 40% kleiner zijn dan conventionele RAW bestanden zonder dat je inlevert op beeldkwaliteit!

Belangrijke specificaties van de Canon EOS M50

Sensor: 24,1 Megapixels APS-C CMOS
Autofocus: Dual pixel CMOS AF
Processor: DIGIC 8
Video: 4K
ISO: 100-25600 (uitbreidbaar tot 51200)
Aantal beelden per seconde: 10 frames per seconde / 7,4 frames per seconde bij servo AF
Viewfinder: ja, digitaal met 2,36 megapixels
SchermL 3 inch touch screen
Connectiviteit: Wifi, Bluetooth, NFC
Kleur: zwart of wit

Canon Speedlight 470 EX-AI op komst

Naast de Canon EOS M50 wordt er ook een nieuwe flitser geïntroduceerd. Het betreft de Canon Speedlight 470 EX-AI. Veel details over deze nieuwe Canon flitser zijn nog niet bekend op onderstaande foto na. Verder kunnen wij uit de naam opmaken dat de flitser een richtgetal heeft van 47 wat staat voor 47 meter.

Canon EOS M50 kopen?

Het is nog niet helemaal zeker wanneer de Canon EOS M50 officieel wordt aangekondigd. Naar verwachting zal dit aan het einde van februari zijn en geruchten geven aan dat de M50 vanaf 27 februari te bestellen is bij Nederlandse camera winkels. Wil jij de Canon EOS M50 of de Canon Speedlight 470 EX-AI als eerste in huis hebben? Hou dan de website van CameraNu.nl in de gaten.

Bron: nokishita-camera.com

DJI mavic Air

DJI Mavic Air uitgekomen

Door: Thijs Schouten | 23 januari 2018


Nieuwe DJI drone uitgebracht, de DJI Mavic Air!

Vandaag heeft DJI een nieuwe drone op de markt gebracht, de DJI Mavic Air gelanceerd. De DJI Mavic Air zit met zijn formaat in de buurt van de DJI Spark, maar heeft de specificaties van de DJI Mavic Pro. Ben je dus op zoek naar een compacte veelzijdige drone? Dan is de Mavic Air echt iets voor jou!

DJI Mavic Air, de specs!

De DJI Mavic Air is een compacte drone maar heeft net wat meer specs dan zijn kleinere broer de DJI Spark. Vooral de camera is erg opvallend aangezien deze in 4K kan filmen op 30 frames per seconde. Daarnaast kan je ook in slow motion filmen op 120P in Full HD resolutie. Foto's maak je in 12 megapixel en met de panorama functie zelfs in 32 megapixel. Daarnaast beschikt de Mavic Air over RAW functionaliteiten waardoor je het maximale uit je foto kan halen. De gimbal is drie-assig waarmee de Air een flinke sprong naar voren neemt ten opzichte van de DJI Spark.

DJI Mavic Air: 21 minuten vliegtijd

De vliegtijd van de DJI Mavic Air zit op maximaal 21 minuten. Daarnaast heeft de drone obstakeldetectie waardoor hij in voorwaartse en achterwaartse richting onderwerpen en obstakels kan detecteren. Dit heeft het voordeel dat je niet zomaar tegen een boom of gebouw opvliegt. Wil je binnen vliegen? Ook dit is mogelijk dankzij het ingebouwde Visual Positioning System (VPS). Tenslotte heeft de DJI Mavic Air de gesture control van de DJI Spark overgenomen waardoor je de Air dankzij gebaren kan bedienen. Denk aan het maken van een foto en het naar voren en achteren vliegen.

Specificaties van de DJI Mavic Air:

– zeer compacte en licht gewicht drone (past in je binnenzak)
– Gesture control
– 1/2.3″ CMOS sensor
– 35mm lens met bereik van 85 graden & f/2.8
– Video resolutie: 4K 30p
– Aantal megapixels: 12 (32 in panorama stand)
– JPEG / RAW / DNG
– ISO (video): 1600
– ISO (foto): 1600
– 3-axis gimbal
– GPS/GLONASS
– 3D Sensing System
– Vision Positioning System
– Obstakel gevoeligheid
– Return-to-home functie
– Geolocatie
– Vliegsnelheid: 68,4 km/u
– Maximale afstand: 4 km
– Vliegtijd: 21 minuten op 1 volledig opgeladen accu
– Voeding: Intelligent Flight Battery
– 8 GB intern geheugen (is uit te breiden met MicroSD)
– Gewicht: 430 gram
– Afmeting ingeklapt: 168×83×49 mm (L×W×H)
– Afmeting uitgeklapt: 168×184×64 mm (L×W×H)

DJI Mavic Air kopen?

Wil jij de DJI Mavic Air kopen? De drone is leverbaar vanaf 28 januari 2018 en hij gaat rond de 849 euro kosten. Wil jij de DJI Mavic Air als eerste in huis? Pre-order hem dan bij CameraNu.nl. Zij zijn een echte drone specialist en hebben de Mavic Air als één van de eerste in huis.

Beelden van de DJI Mavic Air:Video van de DJI Mavic Air

Mediamarkt BTW vrij dagen 2018

MediaMarkt btw vrij 2018

Door: Thijs Schouten | 21 januari 2018


media markt btw dagen 2018

De MediaMarkt BTW vrij dagen 2018 komen er weer aan!

Het is weer zover! De al te gekke BTW dagen van MediaMarkt komen er weer aan! Ben je op zoek naar een camera, lens of drone? Dan is dit jouw moment! Vanaf donderdag 25 januari om 00:00 barst de gekte los en krijg je 21% btw (effectief 17,36%) korting! Naast camera's doen ook TV's, stereo's, videocamera's, smartphones, smartwatches, computers, laptops, tablets, printers en nog veel en veel meer artikelen mee! Hieronder een overzicht met alle productgroepen die wel en niet mee doen:

MediaMarkt btw actie 2018

Bekijk alle details van de MediaMarkt BTW actie 2018 op: http://www.mediamarkt.nl/nl/shop/btw.html

Wanneer zijn de mediamarkt btw dagen in 2018?

De MediaMarkt BTW dagen 2018 starten op donderdag 25 januari 2018 en lopen tot en met zondag 28 januari 2018. Maar wees er wel op tijd bij want MediaMarkt geeft aan dat ze werken met Op = Op! De actie gaat midden in de nacht al live dus wil je er zeker van zijn dat jij nog jouw deal kan aanschaffen dan zal je er op tijd bij moeten zijn. 🙂 Tip! Shop vast op mediamarkt.nl en gooi alvast wat artikelen in je winkelwagen. Op deze manier ben je er nog sneller bij.

Panasonic Lumix DC-G9 systeemcamera geïntroduceerd

Panasonic Lumix DC-G9 systeemcamera geïntroduceerd

Door: Thijs Schouten | 11 december 2017


De Panasonic Lumix DC-G9 systeemcamera: Panasonic's snelheidsmonster!

Panasonic heeft vlak voor het einde van 2017 nog een nieuwe camera op de markt gezet. Het betreft een high-end systeemcamera met de naam Panasonic Lumix DC-G9. Deze systeemcamera kenmerkt zich door zijn robuuste bouw, super snelle framerate (60 foto's per seconde), de mogelijkheid om twee geheugenkaarten in de camera te plaatsen, een flinke OLED zoeker en 4k videomogelijkheden. Dankzij deze specs is het Panasonic's top camera op het gebied van fotografie. Op het gebied van video komt de G9 heel dicht in de buurt van de Panasonic DC-GH5, Panasonics video topper. Als je op zoek bent naar een compacte en robuuste camera met professionele eigenschappen op het gebied van sport- of natuurfotografie, dan is de G9 iets voor jou.

Belangrijke kenmerken van de Panasonic Lumix DC-G9

– Beelden tot 80 megapixel!
– Fotografeer tot 60 beelden per seconde
– Zeer geschikt voor vogel-, sport- en natuurfotografie
– Ultra snelle scherpsteltijd van 0,04 seconde
– 6K video functionaliteit
– Ingebouwde 6,5 stops beeldstabilisatie (vijf-assig)
– Zeer robuuste body (spatwaterdicht, stofdicht en vorstbestendig tot -10 graden)
– Twee SD slots
– Kantelbaar touchscreen
– Lichtgewicht (658 gram)
– Bluetooth en wifi

Boordevol specs!

De Panasonic G9 is uitgerust met heel veel specs. Zo beschik je over bluetooth en wifi zodat je snel en eenvoudig je beelden kan delen. Verder heeft de G9 een Digital Live MOS sensor van 20,3 miljoen pixels. Zet je de camera in de High Resolution stand? Dan maakt hij meerdere beelden via de beweegbare beeldsensor waardoor je foto's krijgt van maar liefst 80 megapixels! Dit is ideaal als je de foto's op grote schaal wilt afdrukken, zoals bij landschapsfotografie of productfotografie. Om ervoor te zorgen dat je vanuit iedere hoek een foto of video kan maken is de DC-G9 uitgerust met een kantelbaar en draaibaar touchscreen. Het ideale is ook dat je het scherm dicht kan klappen als je bijvoorbeeld de camera opbergt in je tas.

Twee LCD schermen

Panasonic heeft de G9 uitgerust met een extra LCD scherm bovenop de camera. Op dit scherm kan je alle instellingen aflezen, zoals je diafragma, sluitertijd, het aantal foto's dat je nog op je geheugenkaart kan opslaan en de status van je batterij. Dit zie je ook terug bij de semi-professionele spiegelreflexcamera's van onder andere Canon en Nikon. Het grote voordeel is dat je altijd ziet wat je instellingen zijn zodat je niet afgeleid wordt tijdens het fotograferen. Daarnaast is dit LCD ook in het donker te verlichten door aan de power knop te draaien.

Panasonic G9: ideaal voor de natuurfotograaf

Dankzij de snelheid van 60 beelden per seconde en het relatief lage gewicht is de Panasonic DC-G9 uitermate geschikt voor natuurfotografie. Doordat je namelijk zoveel beelden kan schieten, in combinatie met een super snelle scherpsteltijd van 0,04 seconde, is de kans groot dat je het moment goed op beeld krijgt. Wil je de ultieme combinatie? Kijk dan eens naar de Panasonic Leica DG Elmarit 200mm f/2.8 Power OIS. Dit is een zeer lichtsterke (f/2.8) lens met een bereik van 200mm. En omdat de G9 gebruik maakt van een Micro Four Thirds sensor met een cropfactor van 2x ligt je bereik in vergelijking met een full frame camera niet op 200mm maar op 400mm!

Panasonic Lumix DC-G9 kopen?

De Panasonic Lumix DC-G9 wordt uitgeleverd vanaf januari 2018. De prijs voor een losse body zit op €1699 en voor een kit met een 12-60mm lens betaal je €2299. Wil jij de Panasonic Lumix DC-G9 als eerst in huis hebben? Preorder hem dan bij Cameraland.nl, zij krijgen de camera namelijk als een van de eerste uitgeleverd. En koop je de G9 voor 24 december? Dan krijg je gratis een batterygrip ter waarde van €349.

Video van de Panasonic DC-G9