Singles Day 2023 camera deals

Door: Thijs Schouten
Laatste update: 14 September 2023


Update september 2023: er zijn nog geen Singles Day Camera Deals bekend voor 2023. Hieronder vind je een overzicht van de deals van vorig jaar. Zodra er meer bekend is zal ik dit artikel aanvullen.

Singles Day 2022: een dag met flinke korting op camera's, lenzen en meer!

Sinds enkele jaren kennen wij in Nederland Singles Day, een event dat is komen overwaaien uit Azië. Singles Day is altijd op 11 november (11e van de 11e maand) en tijdens deze dag kan je producten kopen met extra korting. Naast parfum en kleding worden er ook altijd flinke kortingen gegeven op elektronica, waaronder camera's, lenzen en alles wat bij fotografie komt kijken! Zo waren er vorig jaar ook mooie deals te vinden (zoals een Canon Cashback), en ook dit jaar worden weer mooie deals verwacht! Als fotograaf ben ik altijd op zoek naar de beste apparatuur voor de beste prijs en op deze pagina zet ik alle Single Day camera deals van 2022 handig in één overzicht! Zo vind jij snel de deal die bij je past! Naast de Singles Day Camera Deals zijn er ook veel andere acties op dit moment. Denk bijvoorbeeld aan cashbacks. Ook deze heb ik netjes voor je op een rijtje gezet. Hopelijk heb je wat aan dit overzicht! Heb je nog vragen? Laat dan een berichtje onderaan de pagina achter en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Op deze pagina vind je:

1. Alle Singles Day camera deals van 2022
2. Andere camera aanbiedingen en cashbacks
3. Meer informatie over Singles Day

1. Alle Singles Day camera deals van 2022

Op Singels Day 2022 zijn er sinds twee jaar goede camera deals te vinden. Voor op het gebied van systeemcamera's, lenzen en accessoires kan je op deze dag goed scoren. Welke camera deals er op Singles Day 2022 allemaal zijn vind je in onderstaand overzicht.


Canon Singles Day promotie

Tijdens Singles Day 2022 heeft Canon flinke kortingen op systeemcamera's, spiegelreflexcamera's, lenzen en meer! Zo krijg je tot maar liefst 450 euro cashback bij aanschaf van een deelnemend product, zoals de Canon EOS R6. Hier krijg je maar liefst €300 cashback op terug! Daarnaast loopt er nu ook een inruil actie bij Canon waardoor je korting nog hoger oploopt! Welke korting er nog meer zijn vind je in onderstaand Canon cashback overzicht. Hier heb ik alle kortingen per model voor je op een rijtje gezet. Maar wees er snel bij! De actie is geldig van 11 november 2022 tot en met 13 november 2022!

Lees alle details


Sony Singles Day promotie

Tijdens Singles Day 2022 heeft Sony een kortingsactie opgezet op een aantal zeer mooie camera's. De korting loopt op tot €250 en combineer je deze korting met de huidige cashback, dan loopt je korting zelfs op tot €750! Hieronder een kort overzicht met de deals. Wees er alleen snel bij want de actie loopt tot en met zondag 13 november 2022.

Lees alle details

Product Singles Day korting Cashback Totale korting Meer informatie
Sony A7 III + 24-70mm f/4 ZA OSS Zeiss €250 €500 €750 Alle details
Sony Cybershot DSC-RX10 IV €100 €100 Alle details
Sony A7C €200 €200 €400 Alle details


Producten met korting:

Naast bovenstaande actie zijn er ook een aantal producten afgeprijsd, je vind ze in onderstaand overzicht.

2. Andere camera aanbiedingen en Cashbacks

Naast de Singles Day aanbiedingen zijn er ook nog andere camera aanbiedingen en cashbacks! Zo hebben veel merken deals lopen, en hebben winkels (zoals CameraNu en Kamera-Express) op dit moment ook nog eens een SALE. Hieronder een overzicht met huidige acties, mogelijk zit er iets voor je tussen!

Actie Korting tot Looptijd Actiepagina
Canon inruilkorting Tot €200 korting Loopt tot 13 november Alle details
Sony cashbacks €400 korting Loopt tot 15 januari 2023 Alle details
Nikon cashback Tot €500 Loopt tot 16 januari 2023 Alle details
Olympus cashback Tot €200 op lenzen Loopt tot 31 december 2022 Alle details
Panasonic cashback Tot €200 Loopt tot 31 januari 2023 Alle details
Sale bij CameraNu.nl Tot 50% korting Doorlopend Alle details
Sale bij Kamera-Express Tot 50% korting Doorlopend Alle details
Sale bij Cameraland.nl Tot 50% korting Doorlopend Alle details


5. Meer informatie over Singles Day 2022

Wat is Singles Day?

Singles Day is een event afkomstig uit Azië. Het is altijd op 11 november (11e van de 11e) en staat in het teken om jezelf op iets moois te trakteren. Winkels en merken spelen hier graag op in en geven op Singles Day altijd flinke kortingen zodat je uiteindelijk voor hun product gaat kiezen. Ben jij dus op zoek naar een mooie systeemcamera, spiegelreflexcamera, compactcamera, lens of andere fotografie gerelateerde producten? Dan is Singles Day een mooi moment om toe te slaan! Single Day Camera Deals lopen enkel op vrijdag 11 november 2022, dus wees er snel bij! Op deze pagina vind je een overzicht met alle camera deals die er dit jaar te vinden zijn bij de verschillende camera winkels.

Ik doe er alles aan om deze pagina zo goed mogelijk up to date te houden. Het kan zijn dat er tussen het moment van schrijven en lezen aanpassingen zijn gedaan door de verschillende merken en webwinkels. Daarom zijn prijswijzigingen, tekst-, zet- en prijsfouten voorbehouden.

0 0 Stemmen
Aantal sterren
Aanmelden
Bericht van

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten