DJI Mini 3 op komst

DJI Mini 3 op komst!

Door: Thijs Schouten | Laatste update: 1 januari 2023


Nieuwe DJI drone op komst, de DJI Mini 3!

Onlangs zijn foto's uitgelekt van de DJI mini 3, de opvolger voor de zeer populaire DJI Mini 2 drone. De DJI mini 3 zal een vernieuwde controller hebben met ingebouwd scherm. Ideaal want zo hoef je je eigen smartphone niet meer te gebruiken. Verder is de verwachting dat deze drone over een 1/1.3 inch CMOS sensor beschikt wat hoogwaardige 4K beelden kan leveren. Verder is de camera uitgerust met een 24mm objectief met een lichtsterk diafragma van f/1.7 én beschikt de mini 3 over een gimbal waarmee je de lens omlaag én omhoog kan richten. Helaas zijn er op het moment van schrijven niet heel veel details uitgelekt. Wel heb ik alles wat ik kon vinden in onderstaand overzicht gezet. Zodra er meer details bekend worden zal ik dit artikel aanvullen. En heb je zelf zaken gevonden? Laat het mij weten en ik zal het artikel aanvullen!

Update 1 januari 2023: Inmiddels is de DJI mini 3 uitgekomen. Je leest meer over deze drone in mijn artikel over De beste drones van dit moment

DJI drone

Belangrijkste specificaties van de DJI mini 3

  • Sensor: 1/1.3 inch CMOS sensor
  • Lens: 24mm met een diafragma van f/1.7
  • Gimbal: zowel naar beneden, als naar boven
  • Obstakel ontwijking voor en achter dmv sensoren
  • Active tracking modus: ja
  • Controller: nieuw type met ingebouwd scherm
  • Vliegtijd: 30-40 minuten
  • Gewicht: onder de 250 gram (249 gram)

Uitgelekte foto's:

Hieronder twee foto's die onlangs op twitter verschenen. De eerste foto laat de technische specificaties zien. Hieruit kunnen wij opmerken welke sensor, lens en accu in de camera zit. Op de tweede foto zien we de verpakking van de drone. Hierop is ook duidelijk te zien dat de controller is aangepast en dat deze nu over een ingebouwd scherm beschikt.

DJI mini 3
DJI mini 3 specificaties
DJI mini 3
DJI mini 3 verpakking

DJI mini 3 kopen?

Wil jij de DJI mini 3 kopen? Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze drone te koop is en wat hij gaat kosten. Zelf denk ik dat de drone binnen nu en enkele maanden geïntroduceerd zal worden. En de prijs? Die schat ik zelf in rond de 550 euro. Wil je de DJI ter zijne tijd pre-orderen? Hou dan de site van CameraNu en Kamera-Express in gaten.

Bekijk alle DJI drones

Bron: photorumors

Hoeveel sterren geef jij dit artikel?

0 0 Stemmen
Aantal sterren
Aanmelden
Bericht van

0 Berichten
Feedback
Bekijk alle berichten