Copyright en Cookies

Copyright
Alle afbeeldingen, teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, worden beschermd door auteursrecht en zijn in eigendom van Thijs Schouten Fotografie. Het is dan ook niet toegestaan om de inhoud van de site te gebruiken zonder toestemming van Thijs Schouten fotografie.

Cookies
Mijn website maakt gebruik van cookies. Dit zijn gewoon kleine tekstbestanden die jouw computer ontvangt als je mijn website bezoekt. Hierdoor hoef je niet steeds dezelfde informatie in te voeren of te downloaden als je bij mij terugkomt. Zelf gebruik ik deze cookies om zien hoe je mijn site gebruikt en wat ik kan verbeteren. Verder gebruik ik ook cookies voor marketingdoeleinden. Als je op mijn website komt ga je automatisch akkoord met het gebruik van onze cookies.